top of page
photo-1528671839653-1f8ab2e4bda1.jpg

Stoppen met roken

Ben jij er helemaal klaar voor om te stoppen met roken? Wil je ook vrij zijn van die steeds terugkerende drang om te moeten roken? Wil jij een langer en gezonder leven?  
 

De therapeute helpt je op een prettige en ontspannen manier met behulp van hypnose. Hypnose heeft al duizenden mensen geholpen bij het stoppen met roken!

 

Ervaar hypnotherapie

Ervaar deze absoluut veilige methode zonder chemische hulpmiddelen en je wordt al na één sessie van anderhalf uur een niet-roker. Na de sessie ontvang je een MP3 bestand met een oefening ter extra ondersteuning van het proces.  

Hoog succespercentage

De praktijk heeft meegewerkt aan een onderzoek waaruit blijkt dat hypnotherapie een succespercentage van 68% heeft na een jaar bij behandeling om te stoppen met roken. Dit succespercentage ligt boven het succespercentages van de andere behandelingen om te stoppen met roken, zoals b.v. accupunctuur of stoppen met medicatie.   

Gevolgen roken voor de gezondheid 

Eén op de twee rokers overlijdt aan de gevolgen van roken. Door te stoppen met roken wordt je fitter, gezonder en ben je ook beter opgewassen tegen dagelijkse stress.   

Image by Lesly Juarez
hh.png

Tarieven

€152,50

Sessie "Stoppen met roken" 
inclusief MP3 file  

Hypnotherapie wordt door veel zorgverzeke-raars vergoed vanuit de aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen). 

 

Voor meer informatie over vergoeding, klik hieronder en kijk onder aan de pagina Tarieven.

Ervaring cliënten

We hebben het er iedere dag wel even over, hoe bevrijdend het was om te stoppen met jouw hulp. Wij weten allebei dat wij ooit gerookt hebben, alleen voelt het als jaren geleden dat we de laatste rook hebben uitgeblazen. Behoefte om te roken? Wij durven voor 100% te zeggen: NOOIT MEER. De hypnose is gelukt: hij is een niet rokende, sportieve jonge man.  Ik moet inwendig erg lachen over hoe de hypnose bij mij werkt, ik ruik geen rook. De rookgelovigen op mijn werk proberen mij te bekeren, door tegenwoordig met drie man sterk in mijn ruimte te roken, een ruimte zo groot als jouw behandelruimte. Geen micro cel in mij wil meeroken. Ik moet er nog even aan wennen, maar wel lekker! Kortom het gaat erg lekker (gezond) met ons. Bedankt voor je hulp, (lees: je hebt wonderen verricht bij twee verstokte verslaafden). 

Ruim 3 maanden geleden ben ik bij je in sessie geweest op de toepasselijke datum 1 september om te stoppen met roken. Ik kan je melden dat ik nog steeds geen sigaret aangeraakt heb, dank zij jou hulp. Ik heb het de 1e maand nog wel knap lastig gehad maar na een maand was het alsof ik al jaren niet meer rookte. Mijn wilskracht bewust en onbewust was vele malen sterker dan ooit te voren. Ik had nu werkelijk de kracht om door te zetten om nooit meer te roken. Op mijn werk begint het in de koude periode weer verschrikkelijk druk te worden. Een hoop dingen gaan dan ook fout en er ontstaat een grote hoeveelheid stress. Ook in deze situatie kan ik me goed redden. Ik heb heel soms nog wel eens het idee maar dat is gelukkig binnen 10 seconden weer verdwenen. Ik wil je dan ook graag nog hartelijk bedanken voor de kracht die je in me naar boven hebt gehaald. Ook namens mijn vriendin die is nog trotser dan dat ik ben.

Ik zit hier nu bijna 1 week later met een glimlach je een mail te sturen. Dat is dus goed nieuws. Het is wonderlijk en ik ben nog ten volle zeer verbaasd over mijn eigen gedrag hoe makkelijk het is om de sigaret nu te laten liggen." "Het is gelukt, sinds 4 mei na ons gesprek rookvrij. Ben verbaasd en erg blij. Ik, deze man die er NIET in geloofde, wil je erg bedanken en ben blij dat ik je ben tegen gekomen in dit leven" "Ik heb gekozen voor een hypnose bij Leonie Looijen. Heb aangegeven dat ik erg sceptisch was en er eigenlijk niet zo in geloofde. Een mooie opening voor een therapie. Na bijna 2 uur stond ik buiten na een plezierig gesprek met genoemde dame en in de auto lag nog een vers aangebroken pakje shag wat ik niet meer heb aangeraakt. Ik ben zelf erg verbaasd dat ik nu nog steeds niet rook na 50 jaren.

Nu precies een maand geleden dat ik bij je was voor de therapie. Ik heb sindsdien geen sigaret meer aangeraakt, en het gaat goed. In het begin hielpen de negatieve associaties heel erg maar inmiddels denk ik er gewoon steeds minder aan. Wel een punt is dat ik inderdaad pauzes moet nemen om niet mezelf voorbij te rennen en onrustig worden. Daar werken we aan;-) Nogmaals heel erg bedankt, ik had nooit gedacht dat dit zo effectief zou zijn. Erg blij mee!!

Buiten genieten
bottom of page